Alla inlägg under januari 2013

Av Petra Larsson - 8 januari 2013 07:52

Åh vad mysigt det var att ha tjejerna här igårkväll. När var det sist vi sågs såhär? Men snart finns det en anledning till att locka hit dom lite oftare kanske ;)
Farmen verkar lovande, alla fick vi vår favorit. Jag tror stenhårt på a-c, hon verkar vara en sjysst snubbe ;)
Mest känns det skönt att ha något att titta på igen, tvberoende som jag blivit och allt ;)

Av Petra Larsson - 7 januari 2013 12:31

Helgen har varit väldigt lugn. För lugn på alla håll. Vi har bara varit hemma, städat, donat, rensat. Och ätit, i massor känns det som.
Igår lyckades jag få med mannen på en promenad till ÖB. Laddade upp med tandkräm, hundbajspåsar (till blöjor), och snus. Nu tycker vi att hon ska tycka att vi är redo att komma ut. Lite mer blöjor sen så är vi f*n redo! Till och med BBväskan blev helt klar! Ja, allt som man inte slänger ner i sista sekund typ plånbok, mobil osv...

Idag bjöd på en sovmorgon till 10 riktigt skönt må jag säga! Sover som bäst när Niklas har klivit upp ;)
Nu tvättar jag det sista vi inte hann med igår sen tänkte jag ta en promenad. När till och med jag tycker det är för fint väder att sitta inne....
Ikväll får jag finbesök av Amanda och Sandra då vårt gamla goda farmen har premiär! Äntligen bra skit på tvn igen!

Ha en fin dag! :)

Av Petra Larsson - 5 januari 2013 10:42

God morgon! Halv 11 och hälften av er tycker förmodligen att det är alldeles för tidigt. Själv har man fått sovmorgon, ätit frukost, varit till tvättstugan, tagit upp skötbordet från förrådet, gjort en cheesecake och hunnit slappa i soffan ett tag.
Niklas har varit duktig och plockat och diskat. Känns som om det blir en "sån dag" idag, då man går och plockar och donar. Ska försöka få klart allt till lillans ankomst idag också. Och kanske lura med mannen på en promenad, sist jag frågade ville han inte. Om jag säger att promenader är bra och kan kanske sätta igång något kanske han tänker om? Nå, Niklas?

Ha en fin första helg 2013! Puss!

Av Petra Larsson - 4 januari 2013 13:53

95 % avklarat. 266 av 280. 14 dagar kvar till beräknad födsel

Det är alltså två veckor kvar till BF (man går hela V40 också för er som det är lite vimsigt för)

Men här hoppas vi på att lillan ska kika ut när som helst. Helst på måndag. Denna helg kan vara den sista vi har "bara vi". 


Bebis är runt 50-51cm lång och väger 3500-3800g. Hon är lugn och fin på nätterna och vild på dagarna. Ändå har jag svårt att somna. Medan N bara behöver blunda för att somna så ligger jag och vrider och vänder på mig, har svårt att hitta en skön sovställning. Ligger även och funderar mycket. Framförallt på förlossningen.. Är helt lugn med tanke på vad som komma skall men hade gärna viljat veta i förväg hur det blir. Eller så kanske man inte vill det? ;) 


Det ska bara packas ner liite till i BBväskan sen är sen helt klar. Skötbordet ska upp sen är vi helt redo! Kanske borde se till att packa klart hela väskan och ta upp skötbordet så hon känner på sig att mamma och pappa är klar för ankomst. Kanske smittar liksom?


Fysiskt mår jag fortfarande väldigt bra. Lite svullen, får inte på mig min ring längre, skorna börjar bli trånga att dra på men jag har absolut inte ont någonstans. 

Psykiskt är jag nog väldigt lättirriterad, vill bara sitta inne, helst inte umgås (samtidigt som jag vill göra ALLT, konstigt). Denna sista period är väldigt påfrestande. Men "snart är det över", som dom säger ;) 


Har tagit fram och dammat av kameran, inte för att bilderna blir bättre än med iPhonen. Men vill ha med den på förlossningen då jag tror N kommer ta fler bilder då. Han är sjukt dålig på att ta bilder. Kvatitetsmässigt inte kvalitetsmässigt.


 

 

 

Av Petra Larsson - 3 januari 2013 23:02

Igår när jag lagade mat dödade jag en paprika. En gravid paprika dessutom. Tur att jag inte är så hormonkänslig annars hade jag nog fortfarande bölat.
RIP baby bellpepper.

Av Petra Larsson - 3 januari 2013 21:34

God kväll. Här sitter vi och myser i ett varsitt hörn i soffan. Niklas håller på att installera netflix och jag kikar runt i mobilen. Känner hur spåret efter min rumpa kommer blir djupare och djupare i soffan när netflix är fixat. Är det någon som testat det btw? Är det bra?

Var på stan tidigare idag och fick med mig en superskön pyjamas hem. Hittades på h&m's rea. Tackar lillebror för den eftersom jag betalade den med presentkortet jag fick i julklapp.
Det enda jag kommer i nu är mina mammastrumpbyxor och mjukisbyxor. Inte alls kul när man måste ta sig ut ur lägenheten. Så kom nu lilla bebis, det är dags nu! Vecka 39 imorgon..

Av Petra Larsson - 3 januari 2013 16:37

Jag är i vanliga fall en riktig slaskis. Slaskar jämt när jag äter, lagar mat osv. Det har inte blivit bättre sen jag blev gravid och fick en kula.
Så nu måste man planera inför måltider. ;)

Av Petra Larsson - 2 januari 2013 11:42

Jahapp... Då är det slut på jul och nyår och långhelger. Tillbaka till vardagen som är att sitta hemma och vänta. Niklas jobbar och dagarna är långa och tråkiga.
Antar att nu när jul och nyår är över kommer tiden gå ännu segare då det enda vi väntar och längtar till/efter är lillan.
Så här får jag tiden att gå idag:
Ska snart gå till biblioteket &Hemköp och det utan att halka. Hem och plocka/diska sen blir det Sims tills maten ska lagas.
Det här har jag gjort hittills idag: rivit lappar till inköpslistor. Japp så kul har jag det.

Ovido - Quiz & Flashcards