Alla inlägg under november 2012

Av Petra Larsson - 20 november 2012 10:23

Här sitter vi i morgonkläderna än. Men det är väl ingen brådska att klä på sig när man inte har något planerat på hela dagen.
Startade precis upp Sims så nu har jag något att göra tills Pingi vill komma ut. ====)

Av Petra Larsson - 19 november 2012 07:49

Helgen är över. Jag har alltså jobbat färdigt mina pass. Är numera.. vad säger man? Är ju inte föräldraledig än. Äh! Jag är hemma i väntans tider. Med betalat. För bra för att vara sant.

Smög upp ur sängen utan att väcka Niklas, helt otroligt! Har gosat ner mig i soffan framför tvn jag inte tittar på. Har tänt ljus och ska förmodligen moläta klementimer.
Jag har inga som helt problem med att sova det är bara det att när jag väl vaknar har jag ont. Jag kan ju inte sova på mage givetvis. När jag sover på vänster sida för jag sjuuukt ont i vänster axel och höft, sover jag på höger sida får jag "bara" ont i höften. Så det är ryggläge som gäller. Tydligen så kan man bli yr av att ligga på rygg då livmodern trycker på någon stor nerv. Har Änsålänge sluppit detta och hoppas att det inte drabbar mig.

Nu ska jag njuta av denna lugna fina novembermorgon innan Niklas vaknar och inser att jag är borta ;)

Av Petra Larsson - 12 november 2012 21:59

God natt! Ska läsa en sväng sen blir det tidig kväll (som vanligt). Vi ska upp och till barnmorskan imorgon kl 9 sen föräldragrupp efter det :)

Av Petra Larsson - 12 november 2012 15:53

Ja, en grottmänniska är precis vad jag känner mig som. Klockan är snart 16 och jag har inte ens klätt på mig! Eller en sliiiiiten gammal tshirt från 2006 som jag fått via innebandyn och ett par ruggiga mjukisbyxor med hål i. Fast det gills inte. För jag har inte ens fått på mig underkläder under dessa.
Runt om mig har jag glasspapper och en matlåda. En riktig grottmänniska.

Ska bara kika klart på family guy sen ska jag ta mig en promenad. Lovar att klä på mig innan.

Av Petra Larsson - 12 november 2012 11:05

Har varit dåligt på bloggfronten denna helg. Har bara varit med nära och kära hela helgen.
I lördags var jag och Niklas på stan och köpte julklappar. Fick en hel del köpt så nu är vi nästan klara.
Köpte även lite kläder till lillan. Efter all shopping åt vi en god lunch på Radjos.
På kvällen kom Niklas mamma, bror, farmor och faster på födelsedagsfika.

Igår gjorde vi inget speciellt. Åkte till Njutånger på kvällen och åt tacos med min familj sen fick vi tårta hos mormor och morfar. Farsdagstårta.
Pappa fick nog den vanligaste presenten på farsdag, förutom trisslotter, strumpor och kalsonger. Jaja, bättre än inget.

Av Petra Larsson - 9 november 2012 18:54

Hej och välkommen vecka 31! Jag har inga nya krämpor att komma med. Pigg och kry som en mört. Det verkar Pingi också vara det är rörelse mer eller mindre under hela dagen nu. Inte bara kvällstid, vilket är väldigt mysigt då sparkarna/armbågarna inte gör ont. So far.
Fick ett trevligt brev på posten idag. FK har godkänt min graviditetspenning så jag jobbar 4 dagar till sen går jag hem. Det ska bli väldigt skönt att bara kunna vara hemma, vila och bara tänka på mig själv och lillan.

Av Petra Larsson - 8 november 2012 13:30

Idag är det Niklas födelsedag! Han fick tårta (nåja, en prinsessbakelse) och kaffe på sängen. Även två små paket. Han har fått alla paket tidigare då jag är dålig på att hålla mig. ;)
Jag firar genom att lägga en makeup som tog längre tid än två och en halv minut. Avslutade med att missbruka rouge. Fail.
Nu ska jag gå på Hemköp och handla så vi kan bju på fika ikväll.

GRATTIS LILLPRUPPEN, här får du tre bilder på din gigantiska kvinna.
(alltså kolla bild 2 :| )

Av Petra Larsson - 7 november 2012 19:58

Men vad gör jag?! Göttar mig på en onsdag? och sambon? Ja han får diska. Det är ju trots allt jag som bär vårt barn. Annat var det när det fortfarande låg i hans kropp. Då diskade jag.

Ovido - Quiz & Flashcards