Alla inlägg under augusti 2012

Av Petra Larsson - 14 augusti 2012 12:32

Hallå?! Vecka 19! Vad hände med att tiden går så sakta? Helt plötsligt rusar den fram. Ganska skönt iofs. Om bara en liten vecka har vi gjort halva tiden om vi inte blir flyttade på ultraljudet som är IMORGON.
Jag är livrädd över att det inte ska finnas något därinne. Niklas tröstar och säger "Det gör det! Annars är det du som får gå ut och springa".
Men jag antar att imorgon när det är över så är vi livrädda över att då kommer det kännas så verkligt. Och förhoppningsvis får vi veta vad lillPingu har för kön. Spännande!

Av Petra Larsson - 14 augusti 2012 11:15

Hur skönt som helst att vakna till sol idag. Och att det ska fortsätta bli soligt i veckan gör mig inte något alls. Klockan är bara strax efter 11 och jag har redan tvättat, diskat och plockat.
Har även bokat en klipptid till imorgon, det har börjat blivit för långt nu. Nackdelen med att ha lite kortare hår...
Nu ska jag måla naglarna och fortsätta att njuta av solen ute på balkongen.

Av Petra Larsson - 13 augusti 2012 20:29

Mysdag med flickorna i lekparken.

Av Petra Larsson - 12 augusti 2012 16:26

Har haft en liten paus över helgen. Då jag inte varit med syster och Co. så har jag vilat efter att ha varit med dom ;)
Idag är en riktig vilodag. Vi vaknade vid 7(!) och låg kvar länge och drog oss. Åt till och med frukost i sängen. Upp, duscha och inta tvsoffan. Tittade på programmet "riskförlossningar" vilket Niklas inte alls gillade men av någon konstig anledning är jag inte alls brydd av att se fruktansvärda förlossningar som slutar på det ena sättet värre än den andra. Just nu är förlossning väldigt långt borta för mig men när jag tänker på det känns det bara bra.
Nu är Niklas på puben med pappa och Andy och kollar på handbollsfinalen. Jag tittar hemma, bäst så ;)
Ikväll blir det lungt. Lite mat och en promenad kanske?

Av Petra Larsson - 9 augusti 2012 11:02

Man får energi av att inte göra någonting alls. Och inget är precis vad jag gjort de senaste dagarna. Men idag knackade ett riktigt städflow in. Nu är det fläckfritt här. Nästan. Ska bara torka golven och städa hatthyllan, sen så. Det finns nog inget bättre än att sätta sig och förtjäna att sitta efter att ha storstädat.
Även skönt att ha fördrivit tiden medan jag väntar på att syster och co kommer in till stan :)

God morgon förresten!

Av Petra Larsson - 8 augusti 2012 09:55

Hämtade ut ett paket igår. Min jeansjacka och pingus första plagg! Synd att det är storlek 68 bara. Antar (hoppas!!!) att pingu är mindre än så när hen kommer ut.

Av Petra Larsson - 8 augusti 2012 09:51

Jag är så slö idag. Vaknade vid 7 som vanligt då Niklas alarm ringer, men jag har fortfarande inte klivit ur sängen. Ligger och läser och har det bra. Frukosten är äten, i sängen givetvis.
Är det för att jag har disk att diska, tvätt att vika in, ett golv som behöver dammsugas och skuras jag har så svårt att ta mig upp idag?

Nu, eller inom ett par minuter lyfter kära systers flyg ifrån England. Dom kommer ju tyvärr inte fram förens vid 7-8 ikväll så jag får inte träffa dom före imorgon. Lika bra det så dom får sova och komma i ro så gott det går ikväll :)

Nä, om man ska ta och släpa sig upp kanske?

Av Petra Larsson - 6 augusti 2012 22:02

Det blev en underbar middag på Hot Chili ikväll. Hjärtat testade anka, som var över förväntan. Googlade bilder på söta ankor men han slukade allt ändå ;)
Efter middag gick vi över gatan och åt efterrätt. Glass på möljen, när sommaren i Hudik är som bäst.

Ovido - Quiz & Flashcards