Direktlänk till inlägg 21 maj 2013
Åt mumsigaste middagen idag. Och enklaste.
Finhacka en lök som du sedan fräser på. Samtidigt som löken fräser hackar du upp lax i tärningar. (Jag hade en sån där förpackning med 4 portionsbitar). Släng ner laxen i pannan, salta, peppra och på med en påse saffran. Stek cirkus 5 min och häll på en skvätt grädde och låt koka ihop. Klart!
Servera mes ris och något grönt. Apgott.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 | 5 |
|||||
6 | 7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 | |||
13 |
14 | 15 |
16 | 17 |
18 | 19 | |||
20 |
21 | 22 |
23 | 24 |
25 |
26 | |||
27 | 28 |
29 | 30 |
31 | |||||
|