Alla inlägg under december 2012

Av Petra Larsson - 12 december 2012 17:20

Min dag i bilder:

Av Petra Larsson - 10 december 2012 08:08

Herregud vad helgerna går fort. Tiden bara rusar förbi! Gör mig iofs ingenting, är less på magen nu. Men, idag är det två veckor kvar till jul (ingenting), tre veckor kvar till nyår och det nya året (ingenting), 39 dagar kvar till BF (INGENTING!!!!). Snart är vi verkligen där :)))

Idag är planerna få. Ska ta tag i diskberget, laga matlåda och fika med Thomas på stan.

Ha en fin dag och ta vara på den nya veckan.

Av Petra Larsson - 8 december 2012 10:42

God morgon lördag. Snön har precis börjat falla och det ser ut att bli en riktig myspysdag.
Natten har varit bra, förutom när jag vaknade av en dödande smärta i ryggen och var säker på att förlossningen satt igång. Inombords visste jag att så inte var fallet och fick sjuk ångest inför när den väl drar igång då denna ynkliga smärta förmodligen var en fis i rymden om man ska jämföra. Hur som, jag insåg att jag bara legat lite snett och la mig tillrätta igen och somnade som en prinsessa.
Vaknade vid 8 för en morgonpink och väckning av sambo. Det är ju lördag, måste ta tillvara på tiden med varandra ;) Upp och hoppa, julkalender och amerikanska pannkakor till frukost.
Snart ska vi gå ut en sväng. Insåg att jag bara lämnat lägenheten två korta perioder denna vecka så Niklas måste rasta mig idag.

Ikväll blir det bio! En oväntad vänskap :)
Ha en fin dag!

Av Petra Larsson - 7 december 2012 15:47

I vecka 35 och läskigt nog skulle det kunna sätta igång när som helst. Men om jag får bestämma behåller vi lillan i magen och värmen i några veckor till. Först måste Amanda komma hem.
Det märks att det är trångt i magen nu då rörelserna är buffande och "svepande". Svårt att förklara.

Det är jobbigt att sova. Eller på kvällarna går det bra men när jag har vaknat på morgonen, vilket ofta är liite för tidigt, så är det svårt att hitta en skön ställning att ligga i. När jag ligger på rygg är det svårt att andas, ligger jag på höger sida får jag ont i höften och ligger jag på vänster sida får jag ont i axeln. Det är inte lätt nu inte. Men vi har ju inte hela vägen kvar heller ;)

I veckan skrev vi en packningslista på saker vi ska ha med på BB/förlossningen. Snart ska vi väl börja packa inför den största resan vi någonsin kommer göra.

Av Petra Larsson - 7 december 2012 13:31

Veckorna bara rullar på och det är fredag igen... Jag håller på att städa lite och gör helgfint. Eller ja, jag har haft en paus på dryga timmen nu. Det är bara köket kvar med disk och plock innan jag ska dammsuga. Gruvar mig lite och ska äta lunch först.

I helgen tror och hoppas jag att vi bara ska vara hemma och pussa på varandra. Njuta av varandra medans vi verkligen bara kan vara vi. Kanske lurar med mannen på bio. Bäst att passa på att göra saker som inte är lika lätta att bara göra om dryga månaden.
Vi får se vad vi hittar på helt enkelt. Ikväll blir det iaf go'middag, fläskfilé och potatisgratäng.


Undrar vem som har dödat vad på spisen????

Av Petra Larsson - 6 december 2012 11:35

Dagar som denna får man ligga kvar i sängen huuur länge man vill!
Jag har inga planer alls på att lämna sängen eller ens lägenheten idag. Lämnade inte lägenheten igår heller. Börjar jag bli en eremit?

Av Petra Larsson - 5 december 2012 14:21

Jag har hittills tyckt att tiden går fort om dagarna och det gör jag väl idag med. Det är bara det att jag är sugen på att göra något. Ja, något annat än att titta på tv eller spela yatzy på mobilen.
Funderar på att baka. Eller ska jag börja med maten? Ta tag i rensningen av garderoben med lakan? Jag vill alltså göra något av nytta.
Åh, att det ska vara så svårt att bara vara hemma om dagarna och få betalt för det?!

Av Petra Larsson - 4 december 2012 08:23

God morgon iskalla tisdag!
Om ni undrar vad jag gjorde igår kan jag lugnt säga - inte mycket.. Eller jag läste. Många många sidor. Har alltid varit en bokmal och älskat att läsa. "värst" var det under gumnasietiden då det förmodligen inte gick en kväll utan att jag läste mig till sömns. Nu verkar det ha återupptagits men jag läser på dagen, när det är lugn och ro hemma ;)

Läste ut "På smällen - från A till Bebis". Har hört så mycket bra om den så jag blev lite besviken. Eller så gjorde jag bara fel när jag läste den. Att man ska läsa det som är aktuellt i graviditeten. Nu var det bara sista tredjedelen av boken som var intressant för mig. Men annars en rolig bok :)

Sen började jag läsa Lars Keplers senaste, Sandmannen. Plöjde igenom halva boken igår på eftermiddagen och om boken fortsätter som den har börjat så lär jag gå på biblioteket ikväll eller imorgon. Läs Keplers böcker säger jag bara!

Ovido - Quiz & Flashcards