Alla inlägg under september 2012

Av Petra Larsson - 11 september 2012 15:51

I söndags blev jag något fruktansvärt sugen på att spela Sims. Då min lilla vita inte klarade av detta spel så beställade jag hem en ny dator. Idag kom den ch vi kommer redan ganska bra överens. Sims håller på att installeras i bakgrunden och det känns som om det kan bli en lång kväll. Synd att jag ska upp och jobba klockan 6 imorgon bara...

Tur att man är ledig på torsdag ;) 

Av Petra Larsson - 11 september 2012 13:15

Igårkväll fick vi minsann både känna och titta på Pingu som förmodligen hade kvällsjympa. Niklas fick för första gången känna en liten liten spark. Vi låg länge och tittade och kände på magen. Varje gång man såg det "guppa" till på magen började vi fnissa som nykära 17åringar. Jag kände själv för första gången i söndags (21+2) men så fort Niklas la handen på slutade det.

Nu känns det mer på riktigt. Vår lille Pingu.

Av Petra Larsson - 9 september 2012 14:07

10 par 40kr. Nu är vi garderade ;)

Av Petra Larsson - 8 september 2012 22:05

Klockan är strax efter 22 och här ligger vi nerbäddade i sängen, trötta som djur och det ska bli så skönt att sova.
God natt.

Av Petra Larsson - 7 september 2012 09:45

God morgon vecka 22! Du är så välkommen.
Nu är Pingu ca 19 cm mellan huvud och stjärt. Ganska stört. Det märks av av Pingu växer då jag tror jag kände hen i förrgår. Det var som en liten duns typ och sen fladdrade det till. Om det nu var Pingu så lär det märkas av mer och mer :)
Jag mår fortfarande bara bra, inga besvär än. Magen växer, inte så det knakar men snart så kommer det väl säga BOOM! Fötterna har iaf försvunnit ur sikte ;)

Nu ska jag lura ut Niklas på en promenad innan vi ska iväg och jobba.

Av Petra Larsson - 5 september 2012 10:21

Igår var sista gången jag var ute i idenor, hos farmor och farfar. På tisdag skrivs kontrakten och efter det har jag ingen rätt att vistas där. Men det finns längre ingen anledning heller, bara en massa minnen.

Av Petra Larsson - 2 september 2012 10:17

Vilken skön morgon! Vaknar klockan 8 helt utvilad, kliver upp och ställer mig och diskar. Det mesta är våra inköp från Ikea, typ massor av bestick. Samtidigt gör Niklas frukost. Äggmacka. Efter frukosten tar jag tag i den där jäklarns byrån. Nu ser den ut som den ska göra ;) Nu en liten liten vila innan vi hittar på något.
Hua, snart är helgen slut.

Av Petra Larsson - 1 september 2012 20:34

Är helt slut! Var nog lite drygt 3 timmar på Ikea idag. Vi fick allt vi ville ha köpt och lite till. Att vi inte höll på att få in allt i bilen när vi skulle åka hem är en annan sak ;) Vill man så går det!
Har precis byggt klart byrån vi köpte som ska vara till babykläder/saker.
(HELVETES JÄVLAR!!! att det alltid ska bli fel!)

Ovido - Quiz & Flashcards